Wij bakken brood
zonder fratsen!

Of u nu een groot bedrijf of een klein bedrijf heeft, of het nu gaat om dagelijkse of incidentele leveringen, u bent als klant welkom. Specifieke wensen gaan wij niet uit de weg en op verzoek ontwikkelen wij exclusieve producten.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over ons zakelijke nieuws.

Bedrijfscatering

Wij leveren zowel dagvers brood voor uw dagelijkse lunch met uw medewerkers als ook belegde broodjes voor uw vergaderlunch of uw gasten. Wij denken hierover graag met u mee.

Horeca

Een smaakvol gebakje voor bij de koffie, hartige snacks voor bij de borrel, een groot assortiment verse ontbijtproducten, heerlijke belegde broodjes voor de lunch. Wij vinden het een eer om met u mee te denken uw gasten te laten genieten.

Collega bakkers

Of het nu gaat om de levering van het complete brood-assortiment of een aantal producten als toevoeging. (Denk aan onze specialiteit speculaas: de beste van Nederland!). Wij maken graag een afspraak om te kijken hoe we elkaar kunnen versterken.

Retail

Als retailer wilt u het beste voor uw klanten. U wilt zich onderscheiden door hen de beste kwaliteit producten te leveren. Heeft u interesse om ook brood in uw (food) assortiment te voeren? Wij kunnen ambachtelijk gemaakt brood en broodjes elke dag bij u afleveren.

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op: 076-5217360, vragen naar Harold Kottier of vul onderstaand formulier in.