Vacatures

Wij hebben jou broodnodig!

Wie zoeken wij?

Word jij enthousiast van het geven van een persoonlijk advies? Het maken/ bakken of presenteren van mooie producten? Vind je het leuk om klantkennis en productkennis te ontwikkelen en ben je van nature klantvriendelijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bakery Cafe Kottier is constant bezig met het vernieuwing en verbetering van producten en diensten. Dit maakt dat wij nieuwe collega's zoeken die zichzelf herkennen in de volgende eigenschappen:

  • Nieuwgierig en leergierig
  • Flexibel
  • Fan van de ambachtelijke bakker
  • Passie en kennis van voeding en/of bakken
  • Vriendelijk en vrolijk

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures:

 

Bakkerij medewerker (fulltime )

Ben jij een zelfstandige en leergierige broodbakker die graag vroeg begint en overdag vrij is dan is dit je kans. Je werktijden zijn van 1.30 tot 9.00.Je werkt in een moderne ambachtelijke bakkerij De werkzaamheden zullen bestaan uit het kneden, verwerken en bakken van grootbrood en klein brood .Je hebt alles zelf in de hand je begint bij de grondstoffen en verwerkt het tot een eindproduct. Hoe mooi kan het bakkers vak wel niet zijn ! Je doet dit in een team van drie gemotiveerde collega’s. Wij bieden jou een intern trainingsprogramma waar je heel veel leert over de systemen in de bakkerij, hygiëne en kwaliteit  en een meer dan prima salaris, goede arbeidsvoorwaarden binnen een familiair en gezellig bedrijf. 

Solliciteer dan nu door je motivatiebrief, een recente foto en CV te sturen naar bakkerij@kottier.nl

 

 Verkoopmedewerker (aantal uren per week in overleg)

Voor onze winkel in Breda aan de Nieuwe Haagdijk en onze winkel in Stada Stores zijn wij op zoek naar een enthousiaste ervaren collega. Een van onze kernwaarden is 'vertrouwen' en gastvrij . Wij vinden het belangrijk dat jij een goed advies kunt geven aan onze klanten.

Ben jij  enthousiast over onze klanten en producten, en kun jij deze kernwaarde en de gezelligheid bij de bakker invullen? Vind jij het leuk om te bakken in de winkel en te vertellen over de producten.

Het aantal uren is in overleg, minimaal 18 uur.

Solliciteer dan nu door je motivatiebrief, een recente foto en CV te sturen naar bakkerij@kottier.nl

Wij bieden jou een intern trainingsprogramma waar je heel veel leert over de bakkers winkel en een prima salaris, goede arbeidsvoorwaarden binnen een familiair en gezellig bedrijf.

 

Leidinggevende voor onze winkel aan de Nieuwe Haagdijk (25/32 uur per week)

Voor onze winkel  zijn wij op zoek naar een collega die het leuk vindt om leiding te geven aan één van onze winkelteams of hiervoor opgeleid wil worden. Het gaat om een veelzijdige, hands-on functie, waarbij je de hele dag lekker bezig bent, met je team, onze klanten, en alles vers te bakken in de winkel. Ben jij de 'aanjager' voor ons team?

Solliciteer dan nu door je motivatiebrief, een recente foto en CV te sturen naar bakkerij@kottier.nl

 

Weekendhulp voor onze winkel in de wijk Tuinzigt (6-8 uur per week)

Ben jij die gezellige, klantvriendelijke, nieuwsgierig en enthousiaste verkoop(st)er? Kom ons team versterken!

Solliciteer dan nu door je motivatiebrief, een recente foto en CV te sturen naar bakkerij@kottier.nl 

 

Bakkerij weekendhulp

Onze trots, de moderne en ambachtelijke bakkerij kan altijd handige handjes gebruiken. Er zijn afwisselende werkzaamheden, en je werkt altijd met een ervaren bakker. Hier leer je dus ook nog heel veel over de lekkere producten van Bakery café Kottier

Lijkt het je leuk? Solliciteer dan door een e-mail te sturen naar bakkerij@kottier.nl met daarin je CV, een motivatiebrief en een recente foto

Aantal uren beschikbaar 10 t/m 30 uur per week