Vacatures

Wij hebben jou broodnodig!

Wie zoeken wij?

Word jij enthousiast van het geven van een persoonlijk advies? Het maken/ bakken of presenteren van mooie producten? Vind je het leuk om klantkennis en productkennis te ontwikkelen en ben je van nature klantvriendelijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bakery Cafe Kottier is constant bezig met het vernieuwing en verbetering van producten en diensten. Dit maakt dat wij nieuwe collega's zoeken die zichzelf herkennen in de volgende eigenschappen:

  • Nieuwgierig en leergierig
  • Flexibel
  • Fan van de ambachtelijke bakker
  • Passie en kennis van voeding en/of bakken
  • Vriendelijk en vrolijk

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures:

Verkoopmedewerkers (aantal uren per week in overleg)

Voor onze winkels in Breda aan de Nieuwe Haagdijk en in de Stada Stores zijn wij op zoek naar enthousiaste, ervaren collega's. In onze kernwaarden staan 'vertrouwen en gastvrijheid' centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij een goed advies kunt geven aan onze klanten.

Ben jij enthousiast over onze klanten en producten én kun jij onze kerwaardes en de gezelligheid bij de bakker invullen? vind jij het leuk om te bakken in de winkel en te vertellen over de producten? Dan is deze baan misschien wel iets voor jou. Het aantal uren is in overleg (minimaal 15 uren)

IWe bieden jou een intern trainingsprogramma waar je heel veel leert over de bakkerswinkel, een prima salaris én goede arbeidsvoorwaarden binnen een familiair en gezellig bedrijf.

nteresse? Solliciteer dan nu door je motivatiebrief, een recente foto en CV op te sturen naar bakkerij@kottier.nl

Weekend verkoopsters/verkopers

Wij zijn op zoek naar drie enthousiaste verkooptoppers. Je zult als weekend verkoopmedewerker(ster) inzetbaar zijn in onze winkel op de Nieuwe Haagdijk, onze winkel op Stada of onze winkel op Tuinzigt. Hou jij van lekker eten? Zie je er netjes en verzorgd uit? Ben je flexibel en vind je het niet erg om in het weekend (zaterdag en/of zondag) te werken? Heb je plezier om klanten naar tevredenheid te helpen, weet je van aanpakken en houd je van afwisselend werk? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Interesse? Solliciteer dan nu door je motivatiebrief, een recente foto en CV op te sturen naar bakkerij@kottier.nl