Geschiedenis Kottier

 

 

Hoe is Kottier ontstaan

Harold Kottier wist al op jonge leeftijd dat hij ook bakker wilde worden. De liefde voor het vak kreeg hij van zijn vader mee die bij bakkerij Fernandes in Suriname werkte en waar Harold ook tot zijn 11e over de vloer kwam. Op zijn 25e kreeg hij de kans een bestaande bakkerij in Breda over te nemen. Hij heeft daar niet lang over na hoeven denken.  
 
Er is de laatste 30 jaar veel veranderd, ook in de bakkerij en gelukkig ook maar daar er weer steeds meer gestreefd wordt naar authentieke producten dus brood zoals het hoort zonder fratsen, zonder gist of hulpmiddelen (brood verbeteraars), eigen DESEM en lange rijpingsprocessen zijn het motto.

Kwaliteit , persoonlijkheid, service, diversiteit zijn de kernwaardes waarop hij zijn bedrijf aanstuurt. In de bakkerij wordt er veel handmatig gewerkt en volgens de traditionele waarden.  Eerlijke en pure producten is het motto! Met zijn team, bestaande uit toegewijde bakkers en winkelmedewerkers, staat hij dagelijks voor u klaar.

Graag draagt hij zijn kennis en passie over. Harold is één van de Founders van Bakery Institute, een opleidingsinstituut voor amateur brood- en banketbakkers. Voor meer informatie verwijs ik u naar
www.bakeryinstitute.nl.

De winkels waar U de eerlijke producten kunt kopen vindt u onderaan de pagina.